Vem är Liam? (Dag 10)

Vem är Liam?

Liam är jag. Liam är en kille på nitton år. Han har alltid haft problem med skolan och svårt att koncentrera sig, men på senaste tiden har det blivit bättre. Han får bättre betyg och har lättare att koncentrera sig. Dock lider han av ett problem – porrimpotens. Detta problem gör att han känner att han inte är perfekt, eller normal för den delen. Han tycker skolan blir värre och värre och är inte heller lika sugen på framtiden. Att vara “fast” och inte ha alla möjligheter framför sig är ett steg bakåt för honom i utvecklingen mot vuxen livet.

Liam gillar att dricka öl. Mycket öl. Ofta när han dricker blir det på tok för mycket och han skämmer ut sig. Men det är inte hela världen. Precis som alla andra ungdomar gillar Liam att komma bort från verkligheten en stund.

Liam är social och utåtriktad och tvivlar sällan på sin verbala förmåga. Han älskar att umgås med sina kompis och göra ditten och datten. Liam har inte heller svårt att få tjejer. De kommer och går precis som menstruationen. Men Liam har ett problem. Han kan inte gå hela vägen. Han är nämligen porrimpoten. Vem är Liam? Liam är jag.

Vänligen,

Liam

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s