Det börjar kännas bättre – Fred

Jag är ju lite av en nattuggla, det är nästan som att jag och Liam skriver i skift, han på dagen och jag börjar mitt pass vid middagstid. Men som titeln lyder på detta blogginlägg börjar det kännas bättre, det har ju ändå gått så pass lång tid så det vore ju underligt om jag forfarande var runksugen vid det här laget. Men det är klart att det stundtals fortfarande är påfrestande, jag har ju andra vänner än Liam, som är ovetande om denna blogg och som fortfarande konsumerar rikligt med pornografi.  

Det gör ju att man 1: Vill runka och 2: Fortfarande kunna “sätta spiken i köttväggen” trots att man kan “skaka banan” lite då och då till bra p-rullar.

Därför är det ju lite jobbigt när man umgås med grabbar i den här åldern och man kommer in på just ämnet porr. Som brukar gå till så att man visar och jämför de senaste bilderna och gifsen från 4chan och man utbyter dessa, som om det vore pokémonkort. Man tipsar om de nyaste filmerna man sett osv, you know the drill.

Som porrimpotent går jag därifrån, jag vet ju att mitt tillstånd är väldigt skört och en bild på en svankande röv skulle inte göra processen lättare. Trots att jag känner mig mindre runksugen nu är jag fortfarande rejält skadad. Jag såg på ishockey matchen mellan Sverige – Kanada, kul att vi vann, bra match! MEN jag såg en spelare i Kanada som jag kände igen och tänkte för mig själv, vart har jag sett han förut? Jo juste ja! han liknar den manliga porrstjärnan Kieran Lee!

Peace out,

Fred 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s