Dag 7 – Fred

I vanlig ordning sitter jag uppe vid den vanliga runktiden, halv 2. Istället för att runka sitter jag här och bloggar, mitt tolvåriga jag skulle säkerligen tro att jag är sinnessjuk, med all HD-pornografi som är så lättillgänglig nu för tiden. I mina rookiedagar nöjde jag mig med en enkel googlesökning på “tuttar” eller “naket”. Om jag hållit mig till det kanske jag skulle varit en normal ung man med en kuk så hård att den kunde skära diamanter. Men som bekant är detta inte fallet.

Jag måste erkänna att jag blev väldigt deppig med Liams väl utvalda citat, det är verkligen så att jag avstår att hamna i sexuella situationer när jag vet att minifreddie kommer svika mig. Men ärligt talat har jag inte brytt mig särskilt mycket om det innan jag kom i kontakt med fenomenet “porrimpotens”, tänkte jag bara att sex var överskattat. Man saknar aldrig det man aldrig har upplevt till fullo.

För mig har kicken istället varit att få bekräftelse från olika håll av attraktiva brudar. Jag läste en artikel i DN om en kille i min och Liams ålder vid “namn” Kalle. Han sade att första gången han hade ett ordentligt samlag grät han, jag börjar nästan tro att jag kommer göra detsamma.

Oj nu lät det ju som att jag nästan är självmordsbenägen, delvis är jag ju det eftersom jag är runksugen 24/7. Att gå till pornhub, redtube, cliphunter eller ha turen att hitta ett Brazzers pass på undiscoveredpwds.com, har varit en vardag för mig. Det är som att jag plötsligt lagt av med en aktiv hobby.

Peace out,

Fred

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s