Dag 1

Jag (Liam) har nu börjat min avvänjningsperiod från porren. Enligt http://yourbrainonporn.com/ är de bästa sätten att bli fri från porrimpontens att sluta onanera, sluta surfa porr och förstå att man faktiskt har ett problem.

Mina egna tankar runt problem är att man som frenetiskt runkande blir hjärnskadad av porren. Missförstå mig inte, jag älskar porr! Trots att den är kvinnoförnedrande och idiotisk älskar jag porr. Så är det bara. Jag har växt upp med den och jag tror och hoppas att jag inte är den enda. Men i alla fall, porr gör att hjärnan blir van vid alla belöningar (onani) och när “the real deal” finns framför våra ögon blir vi närvösa. Dessutom är porren väldigt annorlunda jämfört med “vanligt sex”. Män/pojkar/killar som tittar på mycket porr förväntar sig omedvetet mycket mer när de har sex vilket gör att det inte kan få upp den. Upphettsningen vid porr är så pass mycket större än vid vanligt sex att man helt enkelt inte blir kåt. Vi som lider av detta problem behöver gå igenom två stora steg: 1. Sluta runka 2. Sluta runka till porr.

Så klart för en limiterad tid…men så länge det krävs för att blir “frisk”. Själv har jag haft stunder då jag haft lätt att få upp den, men andra när det varit svårt och andra när det inte gått. Med det ska vara lätt. Alltid. Jag saknar att njuta av det bästa världen kan erbjuda, efter öl och bacon. Och om det krävs att sluta runka för ett krav tänker jag göra det som krävs.

Mvh,

Liam

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s